header left  
header
     
 

Home
Waarom VvE beheer Het Gooi?
Beheermodules
Offerteaanvraag
ContactVvE login
Reparatieverzoek

Waarom VvE beheer Het Gooi?

VvE’s hangen vaak aan de beheertak van een makelaar of woningbouwcorporatie. Wij zijn van mening dat het beheer van een VvE bij een gespecialiseerde beheerder ondergebracht moet worden. Bij VvE beheer Het Gooi is VvE beheer geen bijzaak. VvE beheer Het Gooi heeft zowel op administratief, financieel als op technisch gebied alle expertise in huis. Wij nemen u deze zorgen uit handen zodat u prettig en zorgeloos kunt wonen.

Kostenbesparing door efficiency
Doordat wij snel en efficiënt werken en goede afspraken maken met banken, bedrijven en andere toeleveranciers zijn wij in staat uw VvE optimaal te bedienen. Hierbij zorgen wij voor een juiste balans tussen de hoogte van uw servicekosten en de verwachte onderhoudswerkzaamheden. Voor de onderhoudswerkzaamheden leveren wij een zeer gedetailleerde MJOB (meerjarenonderhouds-begroting) aan. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan!

Een groot aantal appartementencomplexen is niet actief, heeft geen bestuur en is derhalve niet op de hoogte van ontwikkelingen en wetgeving. Daarom is het van groot belang deze inactieve VvE’s te activeren. Daarnaast dient uw VvE per 2009 ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel in uw regio. Ook hierbij kunnen wij u ondersteunen.

VvE beheer is maatwerk! De uit te voeren werkzaamheden zijn grotendeels afhankelijk van de wensen van de VvE alsmede de omvang en complexiteit van het gebouw. Graag komen wij geheel vrijblijvend bij u langs om een nadere toelichting te geven op onze diensten.

 
footer

 

Disclaimer

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van VvE beheer Het Gooi, de op deze site getoonde gegevens te kopiëren, te wijzigen, te distribueren, te verspreiden of op andere wijze te gebruiken en/of te exploiteren.

Aan het onderhoud van deze site besteedt VvE beheer Het Gooi de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie niet meer juist is. Aan de teksten op deze website kunnen dan ook géén rechten worden ontleend. VvE beheer Het Gooi draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site verwijst.